Weisz Miriam

Elérhetőségek
Telefonszám: 
+36-20/972-04-04
E-mail cím: 
joffan@freemail.hu

Weisz Miriam vagyok, és 2000 óta dolgozom kutya-kozmetikusként Veresegyházon Dr. Mohai Imre állatorvosi rendelőjében, ahol szeretettel várok minden fajtatiszta és keverék kistestű kutyust. 

Gondos odafigyeléssel határozom meg az ápolás lépéseit,  a szőrzet állapotára, a Gazdi egyéni kívánságaira, valamint a kutyus egészségügyi helyzetére való tekintettel. Ennek részeként már kölyök kortól rendszeres ápolásra szoktatjuk a kedvenceket. Sok gazdi nem is gondolja, hogy a szemek és a végbél környékének szőrzete folyamatos gondozást igényel. 

Mint tudjuk, hogy mai világunkban kedvenceink is szenvednek ugyan olyan problémáktól, mint mi emberek, ami nem más, mint az allergia!

A kozmetikázáson túl orvosi egyeztetéssel vállalom bőrproblémás kutyák gyógyszeres fürdetését és kezelését is szaktanácsadással egybekötve.

Bejelentkezés: Időpontos egyeztetéssel a 06-20-9-720-404-es telefonszámon várom.

Rendelőnkben nagy választékban kaphatók pórázok, nyakörvek, a szőrzet ápolására kefék és fésűk, valamint játékok kedvenceik örömére!

Az állatok iránti szeretetem miatt mezőgazdasági szakközépiskolába mentem az általános iskola után. Általános állattenyésztőnek készültem.

Ezen a területen eleinte nem sikerült olyan munkát találnom, ami találkozott volna diákkori elképzelésemmel. A kereskedelem és a vendéglátás területén tett kirándulásaim után Mohai doktor mellé kerültem a rendelőbe, oda, ahová tizenéves koromban eleinte a kutyámmal, majd a baráti társaság kutyáival jártam. A rendelő hangulata annyira megtetszett, hogy már 15 évesen, az iskola mellett, jelentkeztem asszisztensnek.

Aztán jött az ötlet, hogy a kutyakozmetikát megtanuljam, amivel az állatokhoz és a rendelőhöz való kötődésem még inkább megerősödött.

2008 május óta már főállásban a rendelő asszisztense vagyok. Több szakmai továbbképzésen vettem már részt. Ezeken az állatokkal való bánásmód a fő téma, de a betegségek során alkalmazott kezelésekről, az állatok ápolásáról is sok szó esik. Az etológia, az állat-viselkedéstan területéről is vannak előadások, amik segítségével kicsit pszichológussá is válik az ember.

A rendelő új szolgáltatása, a betegek tartós elhelyezése az intenzív ellátást igénylő esetekben, vagy a műtéteket követő gondozás egészen az ébredésig, mind a feladatunk.