Veresegyházi rendelő

Veresegyház, Bánóczi utca 1. (A régi Polgármesteri hivatallal szemben)

Telefon:

Dr. Csegezy Botond: +36-30/952-93-99

Dr. Mohai Imre: +36-30/953-12-42

Fő tevékenységünk az állatorvosi alapellátás biztosítása. Ennek keretében minden, a rendelőbe behozott kedvencet alapos vizsgálatnak vetünk alá, ami úgy a betegség tüneteit mutató állatokra, mint a megelőző védőoltásokra behozott páciensekre vonatkozik.

A vizsgálat során feltárt rendellenességek kezelésére, a tartási és a takarmányozási problémák megoldására már az első vizit alkalmával felhívjuk az állatok tartóinak figyelmét és egy egészségmegőrző programot is megbeszélünk.

A kölyökkorban a rendelőbe kerülő állatok ivartalanítása nagyon fontos része ennek a beszélgetésnek. A nem kívánt szaporulat megakadályozására és a kóbor ebek számának csökkentésére évente ivartalanítási akciókat szervezünk az aktuális árlistához képest nagyon kedvezménye akciós áron. Nagy számban végezzük a hím és nőstény állatok ivartalanítását, a hasüreget érintő életmentő műtéteket, a bőrön, emlőkön jelentkező elváltozások műtéti megoldását. A szervezet szilárd vázát ( gerinc, mellkas, végtagok ) érintő balesetből vagy genetikai okokból származó elváltozását velünk szoros szakmai kapcsolatban lévő kiváló felkészültségű szakosodott rendelőintézetbe irányítjuk, ahonnan az utókezelésre visszakerülő állatok gyógyulását folyamatosan követni tudjuk.

Kiváló kapcsolatot építettünk ki a hazai állatorvoslásban működő klinikai laboratóriumokkal.

A nagy teljesítményű, precíz, sok paramétert biztonsággal kimutató gépekkel felszerelt és nemzetközi viszonylatban is elfogadott, akkreditált laborokkal futárszolgálat kapcsol össze minket, az eredményeket pedig interneten még a beszállítás napján megkapjuk.

A rendelőben lévő ultrahang készülék segítségével sok rejtett elváltozás felderítésére nyílik lehetőség. A precíz ultrahang diagnosztikában és az endoszkópos vizsgálatokban az egyetemen egykor illetve ma is oktató kollégáink segítenek. Rövidesen belgyógyászati szakrendelést indítunk, amire a már ismert rendelési időnk kívül biztosítunk lehetőséget.

A gyors vér-és vizeletvizsgálatokra centrifuga és mikroszkóp áll rendelkezésünkre.

Lehetőség van a hosszabb ideig intenzív ellátásra szoruló állatok panziós elhelyezésére és tartós infúziós kezelések lebonyolítására is. A műtéteket követő ébredés sok esetben megterheli az állatok gazdáit. Ennek kiküszöbölésére mód van a műtéteket követően megvárni az ébredét, szükség esetén tartósan megfigyelni az állatokat és csak a később, esetleg a következő napon hazabocsájtani őket.

A váróban egy pet shop működik, ahol jó minőségű pórázokat, nyakörveket választhatnak a gazdák a várakozás idején. A kedvencek legjobb kondíciójának segítésére a világ élvonalába tartozó, a tengeren túlról származó Hill’s kutya-és macska tápokat árusítjuk a tenyésztői és diétás programban.

A rendelőhöz kutyakozmetika is tartozik, ahol akár egyszerre két kozmetikus is dolgozhat. Kiváló minőségben történik a kistestű, rendszeres és gyakori beavatkozást igénylő kedvencek frizurájának elkészítése éppúgy, mint az évi egyszeri alapos „nagytakarítást” igénylő egészségügyi ápolás.