Korábbi hírek

Veszélyes szerelem?

A házi macskák körében vannak bizonyos gyógyíthatatlan vírusos betegségek, amelyek terjedése összefüggésbe hozható a macskák ivartalanításának elmaradásával és az ivaros viselkedésből adódó nagy területre kiterjedő vándorlással és az állatok érintkezésével. Sajnos nagyon sok a gazdátlan, kóbor macska is, ami szintén hozzájárul a betegségek terjedéséhez.

Kutyát találtam

Hazánkban nagyon sok a kóbor állat. Egy részük már eleve az utcára született, másik részük egy séta alkalmával szökött el, de vannak olyanok is, akiket a saját gazdája dobott ki.

Egy azonban közös bennük: segítségre van szükségük!

Új állatorvos kolléga a rendelőnkben

Augusztus 1-től új munkatárssal bővült a rendelő csapata.

Dr. Csegezy Botond állatorvos kolléga, aki gyakornokként már dolgozott nálunk, visszatért hozzánk és nagy lelkesedéssel beállt a veresegyházi és az erdőkertesi rendelést segítendő. Kiváló kapcsolat-teremtő, aki a munkát sohasem utasítja vissza. Belépésével rendelőnk éjszaka is elérhető.

Igaz történet

Délelőtti rendelés alatt szólalt meg a telefon és egy férfihang Svédországból jelentkezett.

Váratlan szituációban egy szempillantás alatt rengeteg dolog villan át az ember agyán. A hívás annyira szokatlan volt és annyira képtelennek tűnt, hogy semmi jóra nem gondoltam.

Szolgáltatásaink

Rendelőnk fő tevékenysége az állatorvosi alapellátás biztosítása.

Ennek keretében minden, a rendelőbe behozott kedvencet alapos vizsgálatnak vetünk alá, ami úgy a betegség tüneteit mutató állatokra, mint a megelőző védőoltásokra behozott páciensekre vonatkozik.